Kober Kindercentra

Kober kinderopvang biedt gemak en ondersteuning aan werkende ouders. Een schooldag duurt vaak minder lang dan een werkdag. Een dilemma van veel ouders. Hoe los je dit op een leuke en goede manier op? Kom eens een kijkje nemen bij BSO De Vonder! Samen zoeken we naar opvang die het beste past bij jullie wensen.

Meer dan 15.000 kinderen maken al gebruik van de opvangmogelijkheden van Kober kinderopvang. Ook jouw kind is van harte welkom. Bij buitenschoolse opvang De Vonder is gehuisvest in kindcentrum De Vonder en biedt opvang aan kinderen van 4 tot 13 jaar. We zijn op maandag, dinsdag en donderdag tot 18.30 uur open. Niet alleen na schooltijd, maar ook voor school, tijdens schoolvrije dagen en in de vakanties.

Wij bieden wekelijks activiteitenprogramma’s aan en in de schoolvakanties hebben wij speciale vakantieprogramma’s. Met behulp van het programma Doen Kids stimuleren wij kinderen mee te denken over welke activiteiten wij op de bso aanbieden. Zo sluiten de activiteiten goed aan bij de belevingswereld van de kinderen. Wil je kind chillen met vriendjes? Dan kan dat ook! Als extra service kan je kind gebruik maken van een verse warme maaltijd van ‘t Vershoekske. Er zijn altijd vaste leidsters op de groep. De bekende gezichten op de groep zorgen voor een vertrouwd gevoel voor je kind. Verlengde opvang is mogelijk vanaf 7.00 uur en tot 19.00 uur.

In veel gevallen krijg je een bijdrage in de kosten via de kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. De hoogte hiervan hangt af van je inkomen en gezinssituatie. Met de rekentool op onze website kun je uitrekenen hoeveel je maandelijks betaalt en wat je van de belastingdienst terugkrijgt. Heb je niet het hele jaar opvang nodig? Dat kan ook, we hebben namelijk 40, 47 en 52 weken pakketten. Alleen vakantie, flexibele of incidentele opvang behoort ook tot de mogelijkheden.

Maak een kijkafspraak en wij laten je graag zien wat BSO De Vonder jouw kind kan bieden. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-12225301 of via Emailadres vonderbso@kober.nl. Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons serviceteam via 076-5045605 of serviceteam@kober.nl of kijk op www.kober.nl bij de veel gestelde vragen.