Kober Kindercentra

Kober Kindercentra

Kober kinderopvang biedt gemak en ondersteuning aan werkende ouders

Je kind gaat naar de basisschool. Een schooldag duurt vaak minder lang dan een werkdag. Een dilemma van veel ouders. Hoe los je dit op een leuke en goede manier op? Kom eens een kijkje nemen bij BSO Droomtuin! Samen zoeken we naar opvang die het beste past bij wat jullie zoeken.

Meer dan 15.000 kinderen maken al gebruik van de opvangmogelijkheden van Kober kinderopvang. Ook jouw kind is van harte welkom.

  • Buitenschoolse opvang Droomtuin (4-13 jaar): Is gehuisvest in kindcentrum de Vonder. We zijn tot 18.30 uur open. Niet alleen na schooltijd, maar ook vóór school, tijdens schoolvrije dagen en in de vakanties. We hebben een ruim aanbod aan activiteiten, zo ontdekt je kind nieuwe talenten en interesses. Wil je kind chillen met vriendjes? Dan kan dat ook!

Vaste leidsters op de groep, dus altijd bekende gezichten voor je kind.

Kosten

In veel gevallen krijg je een bijdrage in de kosten via de kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst.

De hoogte hiervan hangt af van je inkomen en gezinssituatie. Met de rekentool op onze website kun je uitrekenen hoeveel je maandelijks betaalt en wat je van de belastingdienst terugkrijgt.

Heb je niet het hele jaar opvang nodig? Dat kan ook, we hebben namelijk 40, 47 en 52 weken pakketten. Alleen vakantie, flexibele of incidentele opvang behoort ook tot de mogelijkheden.
Verlengde opvang is mogelijk vanaf 7.00 uur en tot 19.00 uur.

Meer informatie

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact op met het Kober serviceteam via (076) 504 56 05 of serviceteam@kober.nl. Kijk ook eens op www.kober.nl bij de veel gestelde vragen.

Of kom een kijkje nemen op BSO Droomtuin. Je bent van harte welkom.

We zijn te bereiken op telefoonnummer 06-12225301 of via het emailadres; droomtuinbso@kober.nl

https://www.kober.nl/locaties/droomtuin

Terug

Goirleseweg 3

5133 BC Riel

013-5181590

info@nullbs-vonder.nl