Kober Kindercentra

Kober Kindercentra

Kom eens een kijkje nemen?

Sluiten de werk- en schooltijden van je gezin niet op elkaar aan? Zoek je een oplossing waar ook je kind blij van wordt? Dan ben je bij Kober kinderopvang aan het juiste adres. Kober is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie in West-Brabant. Dagelijks zetten we ons in om ieder kind gelijke kansen te bieden. Dit doen we ook op onze buitenschoolse opvang (bso) de Vonder in Riel. Hier kan je kind spelen en relaxen met vriendjes, maar ook nieuwe talenten en interesses ontdekken.

Uitdagend activiteitenaanbod

Bij de Vonder praten kinderen mee over het activiteitenaanbod. Samen met de kinderen stellen we voor een aantal weken het activiteitenprogramma vast. Dit doen we op basis van thema’s en met het programma ‘DoenKids’. Dit is een online database vol activiteiten. We hebben oog voor je kind en bieden het volop uitdaging om zich, samen met anderen, te ontwikkelen. Iedere groep heeft vaste medewerkers; de bekende gezichten op de groep zorgen voor een vertrouwd gevoel voor je kind.

Onder 1 dak

Bso de Vonder vind je in Kindcentrum de Vonder. Dichtbij, vertrouwd en gemakkelijk. Dat is prettig voor je kind én voor jou. Het grootste pluspunt van de bso de Vonder? De gymzaal en buitenruimte van de school grenzen aan de aula waar we de opvang verzorgen. Zo is het extra makkelijk om direct na school zowel binnen als buiten te sporten en spelletjes te doen.

Naar buiten

We gaan elke dag naar buiten en maken gebruik van het gehele schoolplein. Van picknicken tot sportieve spelletjes, we genieten van de ruimte! Verder zijn we regelmatig te vinden op de Regte Heide. Of gaan op speurtocht door het dorp. Wist je dat we ook graag een educatief uitstapje plannen? Bijvoorbeeld naar de brandweerkazerne of Dierenpark de Oliemeulen.

Wanneer?

De bso biedt op maandag, dinsdag en donderdag van 07.30-08.30 uur en van 15.00-18.30 uur opvang aan voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Niet alleen voor en na schooltijd, ook tijdens schoolvrije dagen en in vakanties. Verlengde opvang is mogelijk vanaf 07.00 uur en tot 19.00 uur.

Meer weten?

Kijk op kober.nl voor meer informatie en plan een rondleiding in. Vragen? Neem gerust contact op met het serviceteam via 076 504 56 05 of serviceteam@kober.nl.

Terug

Goirleseweg 3

5133 BC Riel

013-5181590

info@nullbs-vonder.nl